• Den största katalogen i Europa + 90.000 produkter till försäljning

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer än 100.000 nöjda kunder

  • Det går snabbare att köpa vin onlin Vin- och spritbutik med leverans inom 48 timmar

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Adress:
Lakeside Drive, Park Royal
stad:
London (Postnummer NW10 7HQ )
Plats:
London, London
Land:
Storbritannien
Telefon:
020 8978 6000
Hemsida:
http://www.tanqueray.com/

Gordons grundades 1769, är världens mest sålda London Dry Gin. Trippel destillerad, den distinkt uppfriskande smaken kommer från de finaste enbärbären och blandningen av botaniska. Tanqueray London Dry, skapad 1830 av Charles Tanqueray som inte var rädd att blanda modiga idéer i sin egen unika stil. Han uppfann ett ginrecept som fortfarande är berömt för denna dag. Den perfekta blandningen av uppfinningsrikedom, arv och hårt arbete. Tanqueray har en perfekt balanserad botanisk smak som gör en utmärkt gin & tonic och dry martini cocktail.

Den tydliga smaken har förtjänat Gordons rykte för "ginnest" av gins. Detta uppnås genom att näsa tusentals botanticals om året, med bara de finaste 1 i 10 enbärsbären som valts för att göra högsta kvalitet gin. Samlingen innehåller Gordons med en plats av Elderflower och Gordons Sloe Gin.

Det är inte bara receptet som gör Tanqueray unikt och en av de mest tilldelade ginsna; Det är kunskapen som passerat genom generationer av Master Distillers. "Old Tom", som fortfarande är byggd i King George IIIs regering, är fortfarande i bruk idag.Den röda vaxtätningen på flaskan är en stämpel av Tanqueray-kvalitet, och ananas på toppen är en symbol för gästfrihet och uppmärksamhet.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Tanqueray Gordon & Co vin

Filter

Kategori

Butiker