• Den största katalogen i Europa + 90.000 produkter till försäljning

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer än 100.000 nöjda kunder

  • Det går snabbare att köpa vin onlin Vin- och spritbutik med leverans inom 48 timmar

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Adress:
Camino De La Ampudia S/n
stad:
Pedrosa De Duero (Postnummer 09314)
Plats:
Burgos, Castilla y León
Land:
Spanien
Telefon:
(+34) 947 530 068
Fax:
(+34) 947 530 111
Hemsida:
http://www.pagodeloscapellanes.com

Pago de los Capellanes är ett namn som kommer från den kommun där vingårdar och vingård är belägna. En betalning är ett markområde.

Under perioden från den trettonde till det fjortonde århundradet, i Pedrosa de Duero, var en kaplan och lokalbefolkningen skänkte tomter kaplaner i utbyte mot massorna och böner för de döda ... varför då Pago de los Capellanes.

Med tiden, kaplaner Pedrosa kom att samla en kommun, men efter konfiskering av Mendizabal (1855) egenskaperna hos kyrkan och prästerskapet bör återgå till händerna på rådet.

Invånarna i Pedrosa fortsatte ringa betalning, kaplan: Pago de los Capellanes.

Pago de los Capellanes ligger i hjärtat av Ribera del Duero, som ligger en kilometer från Pedrosa de Duero, Burgos staden där är några av de bästa druvorna för hela banken.

Ursprungligen godset endast om det fanns tusen vinstockar, i den traditionella bägare.Den Rodero-Villa, äktenskap med en enastående team, och med fokus på deras personliga inställning till vin, har gjort i dag att betala kaplaner passera 100 hektar vingårdar, en spaljé som omger vingården, som kombinerar sorter som Tempranillo (Tinto Fino), Cabernet Sauvignon och Merlot, och uppfylla en dröm som går tillbaka till 1980.

Den lilla produktion möjliggör bättre kontroll av produkternas kvalitet och personlig övervakning av alla buteljeringar. Betala av kaplaner endast tillåter 5.000 druv kg / ha, ned från 7000 som vi tillåter kontrollorganet i Ribera del Duero, satsa på kvaliteten i vår råvara.

Så föddes vårt utbud av viner som kom ut på marknaden i dag med Pago de los Capellanes. Mycket personliga viner, frukt av fred, kärlek och tålamod.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Pago de los Capellanes vin