• Den största katalogen i Europa + 90.000 produkter till försäljning

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer än 100.000 nöjda kunder

  • Det går snabbare att köpa vin onlin Vin- och spritbutik med leverans inom 48 timmar

Clos Mogador

Clos Mogador

Adress:
Camí Manyetes, S/n
stad:
Gratallops (Postnummer 43737)
Plats:
Tarragona, Katalonien
Land:
Spanien
Telefon:
(+34) 977 839 171
Fax:
(+34) 977 839 426
Hemsida:
http://www.closmogador.com/

René Barbier, en ättling till en berömd dynasti av vinodlare av franskt ursprung och etablerade i Penedès också, var en av pionjärerna inom den nya Priorat röda och framgångsrikt satsa denna svåra område när andra ignoreras.

Till winery grundades 1989, men det var längre än Barbier hade lett, tillsammans med andra vinproducenter, att revolutionen i denna region ge ny kraft åt de viner Priorat. Dessa vinproducenter startat ett gemensamt projekt som har markerat öde titeln.

Vingården Clos Mogador är en enorm amfiteater skiffer vid hans fötter tvättade av Siurana floden rik på historia och moriska legender. Vid framställning av sina viner, Clos Mogador utmärka sig i sina processer för utveckling och åldrande vård. Det vin som produceras i egna vingårdar har förtjänat respekt runt om i världen. Därför har det hade att göra vissa investeringar, vilket ger deras winery ett bra batteri av nya Allier franska ekfat. Dess flaggskepp vin är Clos Mogador, en säkerhetskopia av grenache, syrah och cabernet sauvignon.

Fram till 1999, USA utvecklades i Daphne Glorian Clos Mogador, René Barbier med sin Clos Erasmus, från en av de mindre gårdarna i Priorat, och bli "kult vin". Sedan år 2000 är han redan i sin egen vingård, som är den äldsta av Alvaro Palacios.

Clos Mogador: Uvinum rekommenderar

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Clos Mogador vin