• Den största katalogen i Europa + 90.000 produkter till försäljning

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer än 100.000 nöjda kunder

  • Det går snabbare att köpa vin onlin Vin- och spritbutik med leverans inom 48 timmar

Bodegas Yzaguirre

Bodegas Yzaguirre

Adress:
Carretera De Reus Km 7,8
stad:
El Morell (Postnummer 43760)
Plats:
Tarragona, Katalonien
Land:
Spanien
Telefon:
+34 977 840 655
Fax:
+34 977 842 146
Hemsida:
http://www.bodegasyzaguirre.com/

Sedan starten 1884, Yzaguirre produkter tillverkade med traditionella metoder och unika formler som är hemligheten med dess doft och smak samtidigt som vi hittat på och uppdaterade processer som berättar om kvaliteten på våra produkter .

Detta engagemang för kvalitet har gett oss den nuvarande expansion på den spanska marknaden och på den internationella marknaden, att vara närvarande i 35 länder i Europa, Asien, Amerika och Afrika.

I våra lager Sortera Celler del Castell, som ligger i El Morell, mellan Reus och Tarragona, följer en noggrann process vi får för hela vårt sortiment av klassiska Yzaguirre vermouth, vermouth Yzaguirre Reserve, lagrad på ekfat 1 och 2 år; Premium och rosa Yzaguirre Vermouth Vermouth Francisco Simó y Cia, den senare utarbetats efter vår andra formel. Vi producerar också ett omfattande sortiment av högkvalitativa Sangria, söta viner sprit, vinäger och Sour Röda viner Homegrown, Costers del Segre.

Vi inbjuder dig att njuta smaka smakerna som erhållits från de ädlaste sorter och våra hemliga blandningar av örter och kryddor vindruvor. Alla smaker kommer fram bästa smakerna: sötma kanel eller vanilj, bittra smaker av Dittany på Kreta eller kinin, dofter av kardemumma, gentiana eller koriander eller brännande smak av muskot.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Bodegas Yzaguirre vin