• Den största katalogen i Europa + 90.000 produkter till försäljning

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer än 100.000 nöjda kunder

  • Det går snabbare att köpa vin onlin Vin- och spritbutik med leverans inom 48 timmar

Bodegas José Pariente

Bodegas José Pariente

Adress:
Crta. De Rueda, Km. 2,5
stad:
La Seca (Postnummer 47491)
Plats:
Valladolid, Castilla y León
Land:
Spanien
Telefon:
+34983816600
Fax:
+34983816620
Hemsida:
http://www.josepariente.com/

År 1960 började José Pariente producerar vita viner med hantverksmässiga råvaror av extraordinär kvalitet: de Verdejo druvor från vingårdarna i Rueda. Noggrann vinodling praktiseras och trodde på deras mark, kvalitet och glädje av att göra vin. Hans längtan, får utmärkta vita viner, är syftet med den aktuella vingården, hans dotter Victoria Pariente ades 1998.

Den energi och passion av José Pariente (1924-1997) inspirera vår verksamhet idag. De fem viner från vingården är en hyllning till förnya varje år, i varje årgång.

Vår vingård ligger i Rueda, mellan kommunerna La Seca hjulet och i provinsen Valladolid. Inställningen är en stor hed på 750 m höjd, buttre och ljus, slagen av egen svår kontinentalt klimat i kastilianska platån.

För att uppnå större variation av jordar och lägga komplexitet till vinet, vingårdarna i José Pariente förlänga betalningar för olika valör.De bästa gårdarna ligger på magra jordar i organiskt material, jord med grus, ett lager av stor nytta för roten av vinstockar stenblock, och alv lera och kalkhaltig.

De första dokument som har vinproduktionen i vårt område tillbaka till det elfte århundradet. Drivkraften av klosterordnar och närheten till viktiga städer i medeltida Kastilien gynnade odling av vinstockar. Denna utveckling kulminerade från 1600, i den spanska guldåldern, då den "gyllene listan" Wheel uppnått stor prestige.

Senare på sjuttonhundratalet, nådde vingården i ännu större utsträckning, och som söker högsta kvalitet, höll han närmast de Duero flodområdena i det som nu är centrum för den skyddade ursprungsbeteckningen, inrättades formellt 1980.

Innovation och respekt, teknik och passion för de stora vita viner. I källaren, som i vingården, förblir Victoria Pariente engagemang för sin far, José Pariente, strävan efter excellens.

Idag vingården och lagt till den tredje generationen, i personen av dotter Victoria och Ignacio Prieto, Martina Prieto Pariente.

Elegans, friskhet och komplexitet sustantivan resultatet av vårt arbete. En familj på fem vita viner markerade uttryck och äkthet. Fem exponenter som har temperament av deras hem och visar också ett unikt sätt att förstå landet, vingårdar, sorter som vi arbetar och vinframställning.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Bodegas José Pariente vin

Filter

Kategori

Typ Av Vin

Vinland

Beteckningar

Vindruvor

Robert Parker