• Den största katalogen i Europa + 90.000 produkter till försäljning

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer än 100.000 nöjda kunder

  • Det går snabbare att köpa vin onlin Vin- och spritbutik med leverans inom 48 timmar

Vin Colchagua Valley

Se alla produkter i Vin Colchagua Valley »

Den Colchagua Valley är en chilensk region, vilket är speciellt för jordbruk och vinodling. Den vinodlings omsluter en yta på mer än 22.000 hektar mark och är känd för sina vackra kullar och vingårdar som inte bara försköna landskapet med sina vinstockar, men tillämpar den senaste tekniken i vinodling.

Kombinationen av moderna jordbruksmetoder, kreativitet, engagemang, hårt arbete, har det optimala för produktion av vin klimatförhållanden gjorts genom åren för en imponerande utveckling, som uppfyller de högsta internationella standarder.

De vinproducenter i regionen har placerat sitt fokus främst på odling av de druvsorter Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Malbec och Syrah, och som omfattas av mer än en internationell utmärkelse.

En mycket speciell hyllning till detta område är förvisso skördefest i Colchagua Valley, "Fiesta de la Vendimia Santa Cruz '. 150.000 besökare väntas årligen, vilket kan känna sig hemma i musik, föreläsningar och vinprovningar. Är du vinälskare och har planerat en resa till Chile? Då kan du inte missa denna händelse!Om inte, helt enkelt ladda ner dina vänner för ett glas Colchagua Valley vin!

Köp Viner av Colchagua Valley på nätet.

se mer

Uvinum rekommenderar

Vin Colchagua Valley: Bästsäljare

Vin Colchagua Valley: röd

Vin Colchagua Valley: vit

Vin Colchagua Valley: mousserande vin

Vin Colchagua Valley: rosaaktig

Robert ParkerRobert Parker

Vin Colchagua Valley: Robert Parker betyg