Saker vin kan berätta om dig

 TAGS:undefined

Den typ av vin du dricker kan berätta mycket om din personlighet och ekonomiska situation, bland annat. Eller det är i alla fall vad en ny studie av tidningen “Wines with Style” påstår, där det sägs att människor som föredrar rödvin framför andra sorters vin, tjänar mer pengar per år och har bättre självförtroende, medan de som älskar vitt vin är mer generösa.

I denna studie ingick 2000 konsumenter av vitt, rött, rosé och mousserande vin och deras livsstil analyserades. När det gäller deltagarnas ekonomiska situation kunde man se att de som drack rödvin tjänade mer än £ 27,702 i genomsnitt och hade större förtroende inför framtiden, följt av de som drack vitt vin och som till största delen tjänade £ 25,375 i genomsnitt , rosévinsdrickarna tjänade i genomsnitt 22.682 £ och mousserande vinsdrickarna tjänade £ 22,479.

Talesmannen för franska “Wines with Style”, Gerard Basset: ”Det verkar som det egentligen inte finns några fler hemligheter, inte heller när det gäller de viner man ger bort som present. Om du vill förstå en person, är allt du behöver göra att titta på vad personen dricker. De flesta människor har en favorittyp av vin och att välja den inför andra människor, kan ge några ledtrådar om deras personlighet och livsstil som de annars inte skulle avslöja. Kanske kan vi till och med få vänner, affärskontakter och livspartners genom att se vilken typ av vin som de tycker om att dricka. ”

Så om du vill lära känna ännu lite bättre de personer du har omkring dig, behöver du bara preferenser är när det gäller vin och på så sätt få en bättre uppfattning om vad de föredrar och hur de uppfattar sig själva och … se om ni har samma smak eller inte i fråga om vin.

 

 

 TAGS:Pago de los Capellanes Crianza 2010Pago de los Capellanes Crianza 2010

Pago de los Capellanes Crianza 2010

 

 

 TAGS:Pintia 2008Pintia 2008

Pintia 2008

 

 

 TAGS:Martinez Lacuesta Crianza 2009Martinez Lacuesta Crianza 2009

Martinez Lacuesta Crianza 2009

 

Kommentera Saker vin kan berätta om dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *